Történetünk

Jaromír 68

2007
Megnyílik az első budapesti étterem az ELTE Egyetemen, ahol hagyományos ételeket szolgáltak fel.
2012

A Jaromir 68 cég megalapítása, ez volt a kiindulási pont a különféle cseh sörök importjához és az első Jaromir budapesti megnyitásához, a Jaromir sörpincéhez. Az étterem belseje egy klasszikus cseh kocsmára emlékeztet. A kiváló sörök mellett a megfelelő falatokat is élvezheti, mint az olajban pácolt Camembert (hermelin) vagy a kis grillkolbászokat.

2013

Az első közvetlen szállítások a strakonicei Dudák sörgyártól, melynek partnersége a mai napig tart. Ma körülbelül 1.300 hektolitert importálnak évente.

2015

A budai oldalon, a Déli pályaudvar közelében nyílt meg a Jaromir 68 Sörbisztró. Az étterem kialakítása itt is a Dudak sörgyárhoz fűződő viszonyt tükrözi. Ebben az étteremben a vendégek bőséges menüből választhatnak. A klasszikus gulyáslevestől a bohém galuskáig káposztával és csülökkel minden benne van!

2016

A rakovniki Bakalář magánsörfőzde választéka is bevezetésre kerül a Jaromír sörözőkbe. Az együttműködésnek köszönhetően 2021-ben újabb étterem nyílhat.

2018

A Jaromír a Templomhoz a harmadik hely Budapest belvárosában. Abban az időben ez volt a legnagyobb étterem a Jaromírok között, és az egyetlen teraszos. Ez az étterem mintaként szolgál a Dudák sörfőzde saját sörözőjéhez.

2021

A Harley-Davidson Budapesttel és a Bakalář Sörgyárral közösen megnyitottuk a Jaromir Open Road Bázist, amely közvetlenül az M1-es autópálya mellett található. A cseh sörök és a helyi ételek mellé most olyan amerikai specialitások is társulnak, mint a tarja és a hamburger. Az étterem elhelyezkedése a nagy előtérrel ideális nagyobb rendezvények, például koncertek, bringás találkozók lebonyolítására.

2022

Az osztrák Jaromir 68 Gastro GmbH megalapítása Klausban, Vorarlbergben és az online bolt megnyitása.