Jaromír 68 Cseh Sörbisztró

Rólunk

2015. szeptember végén megnyitotta a kapuját a III. Jaromír, azaz a Jaromír '68 Sörbisztró. Ezzel átlépve a Dunán immáron a budai cseh sör - csehes sörkorcsolya és minőségi vendéglátás rajongóknak is megnyílik a lehetőség, hogy megkóstolhassák / élvezhessék kiváló cseh sörspecialitásainkat.

A Márvány utca 29. szám alatti Sörbisztrónk egész évben, hétfőtől vasárnapig vár mindenkit, aki szeretne egy kis ellazulásra, megnyugvásra találni a stresszes nap során.

Két különálló helyiségünk kiválóan alkalmas baráti beszélgetések, kisebb rendezvények, klub események számára. Egyszerre akár 70-75 vendég is kényelmesen tudja elfogyasztani italát és ételét, ugyanis a Jaromír Sörpince és Sörkert kedvelői körében már jól ismert és kedvelt (cseh-csehes) sörkorcsolyákat (Hurvinyek, pácolt camembert, utopenec, fehér kolbászkák stb.) falatozhatunk a sörök mellé. Ételválasztékunk a közel jövőben még további igazi kis csehes bisztró ételekkel fog bővülni.

Aki nem helyben, hanem otthonában szeretné elfogyasztani kedvenc cseh sörét, vagy magyar borát az a bejárattal szembeni külön kis elárusító ablaknál tudja a különféle cseh sörkülönlegességeket, valamint a Varsányi Pincészet borait megvásárolni.