Járomír söröző

Mini Garden

2017 május 2-án megnyílt legújabb vendéglátóhelyünk, a Jaromír Mini Garden! Egy vadonatúj Jaromír, egy kicsit másként, mint ahogy azt eddig tőlünk megszokhatták! Az egykori Jaromír Sörkerttől alig pár tíz méterre roham tempóban nyitottuk meg szabadtéri jellegű vendéglátóhelyünket új koncepciók mentén.

A korábbi Dürer Büfé helyén, a Dürer Kert bejáratánál található vendéglátóhelyünk egy pörgősebb, fiatalosabb, „trendibb” szabadtéri büfé, akár elvihető cseh csapolt sörök és street food ételek mentén. Klasszikus (pl. cseh kolbászkák, hermelin és társai) és újragondolt cseh büfé-street food ételek, ebédmenü és egyéb csehességek (pl. bramburky). Három népszerű cseh sör és mellette a negyedik csapon vendégsörök váltakoznak.

Hol található a Jaromír Mini Garden (JMG)?

A Dürer Kert Ajtósi Dürer út felőli főbejáratánál.

Mi a nyitva tartási idő?

Kezdetben minden nap 10 órától 24 óráig, kisebb változások a későbbiekben elképzelhetőek. Járomír söröző

Hány férőhelyes a JMG?

A büfé épületen belül 10-15 ember tud fogyasztani, a szabadban elhelyezett székeken, padokon további 35-40 ember fér el. Igény szerint a jövőben további férőhely bővülés is elképzelhető. Tehát jelenleg kb. 50 ember tud helyet foglalva fogyasztani.

Milyen söröket lehet fogyasztani?

Négy különböző cseh sör a Jaromír vendéglátóhelyek megszokott kínálatából. Állandó sörök: Dudák 11, Klostermann, hidegen komlózott Bakalar + 1 változó vendégsör.

Milyen ételeket lehet fogyasztani?

Alapvetően büfé ételek a street food szellemében: többféle hamburger (pl. a klasszikus Jaromír Burger), melegszendvics, cseh kolbászkák, kolbásztál, különféle bramborák (cseh tócsni) változatok, utopenec, hermelín, cseh bramburky és még néhány finomság.

Járomír söröző

Milyen a kiszolgálás?

A JMG önkiszolgáló, de ha egyéb munkáink engedik, akkor persze szívesen kivisszük a rendelt sört/ételt. De ezt alapban senki se vegye evidensnek!

Fizetés:

Alapvetően a rendeléskor, de törzsvendég esetében, ha van éppen rá módunk, akkor lehet a fogyasztás végén is.

Hol található a mosdó?

A férfi és női mosdó a Dürer Kert egyik épületén belül lelhető fel, kb. másfél perc sétára a JMG-től. Nem leküzdhetetlen akadály, de azért senki se halassza az ügyét a legeslegutolsó pillanatra. Ne a közeli fák legyenek a célpontok!